Aankoop

Ideler makelaars. Jouw Ideale zoek-en-vind makelaar!

Ideler Makelaars Haarlem kantoor

Jij bent op zoek naar die ene woning, waarin jij jezelf gelukkig ziet worden. Vooral in de razend populaire regio Haarlem – Kennemerland – Amsterdam liggen er nog meer kopers op de kust. Om die vóór te blijven is een hele kunst. Een kunst die wij heel goed verstaan.

Zoek je een woning?

Met ons kantoor in Hartje Haarlem, staan we letterlijk en figuurlijk midden in de woningmarkt. We hebben onze ogen en oren wagenwijd open, dus weten we wat er te koop is. Sterker nog, wij zien jouw ideale nieuwe woning nog vóór het op Funda komt.

Alles draait om een goede voorbereiding

Om te weten wat jouw ideale nieuwe woning is, draait alles om een goede voorbereiding en persoonlijke kennismaking. Daarom nemen we ruimschoots de tijd om jou en jouw unieke wensen persoonlijk te leren kennen. Dat kan bij jou thuis bij zodat we meteen een indruk krijgen van jouw situatie. Of kom je liever bij ons op kantoor, zodat je een nog betere indruk krijgt van wie wij zijn? Waar en wanneer het jou uitkomt!

Een kwestie van snel en daadkrachtig handelen

Wij doen er alles aan om een wederzijdse vertrouwensband op te bouwen. Want als jouw droomhuis zich aandient, is het een kwestie van snel en daadkrachtig handelen. Omdat we van tevoren al jouw wensen en financiële mogelijkheden hebben besproken, kunnen we snel schakelen.

Vanaf het moment dat we voor jou aan de slag mogen krijg je elk huis dat aan jouw wensen voldoet en dat via een makelaar op de markt komt, automatisch en real time in je mail!

Heb je jouw droomhuis gevonden?

Ideler makelaars. Jouw Ideale aankoopmakelaar!

Zit er een leuk huis tussen het nieuwe aanbod dan maken we zo snel mogelijk een afspraak met de verkopende makelaar voor een bezichtiging. Want al ziet een huis er op de foto’s nog zo leuk uit, niets geeft een betere indruk dan een uitgebreide bezichtiging. En daar zijn wij natuurlijk altijd bij! Kijk jij met je hart, dan kijken wij met onze ogen! Als wij na de bezichtiging net zo enthousiast zijn als jij gaan we samen een uitgekiende strategie bepalen. En met een beetje geluk en heel veel wijsheid zou het dan zomaar je nieuwe thuis kunnen worden!

Waarom een aankoopmakelaar?

Als je een huis wil kopen, krijg je vrijwel nooit te maken met de verkopers zelf, maar met de makelaar van de verkopende partij. Vaak denken mensen dat dit “onafhankelijke tussenpersonen” zijn. Onterecht. De verkoopmakelaar probeert de beste condities uit het vuur te slepen voor de verkoper. Niet voor jou als koper.

Om daar in de verkooponderhandelingen goed tegen opgewassen te zijn, heb je iemand nodig aan jouw kant van de tafel. Iemand van minstens hetzelfde kaliber als de verkoopmakelaar. Iemand die je volledig vertrouwt, en die alleen jouw belangen behartigt.

“De Ideale makelaar voor mensen die niet van makelaars houden”.

Je denkt misschien: “Ik regel het zelf wel, die makelaars zijn niet te vertrouwen en kosten alleen maar geld”. Speciaal voor de mensen die ‘het niet zo hebben op makelaars’, hebben wij een goed onderbouwd advies: bel Ideler. Want volgens onze cliënten zijn wij: “de Ideale makelaar voor mensen die niet van makelaars houden”.

Waarom Ideler als jouw aankoopmakelaar?

Wij begrijpen heel goed dat mensen een bepaald wantrouwen hebben ten aanzien van makelaars in het algemeen. Vaak draait het daar alleen om de courtage en zoveel mogelijk transacties afsluiten. Hoewel ook wij ons brood verdienen met het aankopen en verkopen van woningen, pakken wij dat anders aan.

Bij Ideler weten wij dat alles beter wordt, als je er tijd en aandacht aan geeft. Immers, kwaliteit betaalt zich uiteindelijk vanzelf uit. Wij doen liever twee transacties waarin we tot het uiterste zijn gegaan, dan vijf transacties waar we geen tijd voor hebben.

Wij zijn een typische “mensen makelaar”. Wij werken met, voor en namens mensen. Daarom willen wij je eerst leren kennen. Dat maakt ons tot een vertrouwenspersoon waar je blind van op aan kunt. Waar jij je misschien laat leiden door emoties, blijven wij nuchter en zakelijk. Door onze kennis, ervaring en persoonlijke benadering, kunnen we je adviseren op een manier die uiteindelijk het beste voor jou oplevert.

Andere makelaars kennen ons als een gerespecteerde, door de wol geverfde, no-nonsense partij. Stevige onderhandelaars, met hart voor hun onze cliënten en met gedegen kennis van de marktontwikkelingen. Door onze decennia ervaring, weten we de weg in de regio en kennen we de meeste woningen.

Zijn we de grootste? Nee. Zijn we de goedkoopste? Nee ook niet. Maar we leveren je uiteindelijk meer op dan we je kosten. En: we maken het verschil tussen “een huis kopen” en “een huis aankopen onder de allerbeste condities voor jou, met een vlekkeloze transactie waar je nooit meer naar om hoeft te kijken.”

Echt waar? Echt waar. Maar die beoordeling laten we graag over aan onze cliënten.

Als we Funda mogen geloven, geven onze cliënten ons een gemiddelde waardering van 9,6.
Aan ons om daar een 10 van te maken. Bekijk onze reviews op Funda.