Over ons

Ideler makelaars, onze resultaten uit het verleden zijn een garantie voor de toekomst.

Ons makelaarskantoor is al meer dan een halve eeuw actief in Haarlem en wijde omstreken. Ideler makelaars mag met recht een gevestigde naam genoemd worden; in Haarlem, bij Haarlemmers, en onder Haarlemse Makelaars.

In Haarlem, want daar is ons makelaarskantoor gevestigd, aan de rand van de oergezellige Vijfhoek. In het hart van de stad. En vooral: mét hart voor de stad, en alles wat daarin en omheen leeft. Eén van de vele redenen waarom we iedere dag met plezier naar ons werk gaan.

Bij Haarlemmers, mede dankzij de talloze tevreden cliënten die wij hebben bijgestaan in de aankoop, verkoop, taxatie of verhuur van hun woning. En waar we nog steeds goed contact mee hebben. Getuige het feit dat zij, en de generaties daarna, trouw bij ons terugkomen wanneer ze weer toe zijn aan een nieuwe woning.

Onder de Haarlemse Makelaars, met wie we een uitstekende verstandhouding hebben. Ze kennen ons als een betrouwbaar en realistisch kantoor met serieuze klanten. Dat scheelt bij de onderhandelingen! En maakt ons vak nóg leuker dan het al is.

Met de wortels in het verleden, met de blik op de toekomst.

Hoewel we met gepaste trots terugkijken op een imposant verleden, we houden we altijd de blik naar de toekomst. We kijken constant om ons heen, en volgen de ontwikkelingen van ons vak op de voet. Of zijn ze vóór.

Onze registermakelaars-taxateurs integreren decennia ervaring met de technieken van nu en straks. Zo zijn we in staat om met een compact team onze cliënten perfect van dienst te zijn. Met de tijd, de aandacht en de persoonlijke benadering die onze cliënten verdienen.

Dat compacte team heeft bovendien als voordeel, dat we precies van elkaar weten waar we mee bezig zijn. Dus als één van ons even bezig of buiten de deur is, weet de ander precies wat de status is van jouw dossier. Zo zijn we altijd bereikbaar. En weet je altijd waar je aan toe bent.

Paul Veldhuis

Paul Veldhuis is een ervaren makelaar met een sterke strategische aanpak en een diepe passie voor het makelaarsvak.

Zijn toewijding en plezier in zijn werk hebben geleid tot aanzienlijk succes en waardering van anderen. Zijn uitstekende prestaties worden weerspiegeld in de positieve beoordelingen op Funda, waar cliënten en klanten hun tevredenheid over zijn diensten hebben geuit.

Paul Veldhuis is een betrouwbare en bekwame professional in de wereld van makelaardij, en hij streeft ernaar om zijn klanten de best mogelijke service te bieden.

Ghisèle Ideler

Ghisèle Ideler is een ervaren makelaar met een juridische achtergrond, waardoor ze een kritische en gedegen benadering hanteert in haar werk.

Haar passie voor het vak en haar juridische kennis hebben bijgedragen aan haar succes, en dit wordt op waarde geschat door haar cliënten. De positieve beoordelingen op Funda zijn een duidelijk bewijs van de waardering die zij geniet.

Ghisèle Ideler is een betrokken en deskundige makelaar en streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Als familiebedrijf is Ideler Makelaars al meer dan 50 jaar een succes in Haarlem en omstreken.