Lange Wijngaardstraat 1 Haarlem

+31 (0)23 532 61 20
product

Lange Wijngaardstraat 1 Haarlem

Welkom bij dit leuke appartement met balkon midden in het centrum van Haarlem!

315.000,00 k.k. - 45m2 - 2 kamers

Plan een bezichtiging
product
product

Omschrijving

Welkom bij dit leuke appartement met balkon midden in het centrum van Haarlem!
Dit appartement is perfect voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en gezellige plek om te wonen, rustig gelegen met de Wijngaardtuin om te chillen, maar ook met de reuring van de stad om de hoek.

Het appartement is op de eerste etage gelegen in een kleinschalig complex in een rustig straatje in het centrum van Haarlem. Hier je kunt genieten van de voordelen van het stadsleven zonder dat je last hebt van het lawaai en de drukte. Het zonnige balkon op het zuidwesten is perfect om te ontspannen na een lange dag werken of voor een ochtendkoffietje.

Het appartement voelt knus en modern, waardoor het direct als thuis aanvoelt. De woonkamer is licht, hier kun je lekker cocoonen en heeft een deur naar het balkon. De keuken is modern en heeft een royaal werkblad, waardoor het gemakkelijk is om je favoriete gerechten te bereiden en hierna aan te schuiven aan de compacte bar.
De slaapkamer is voldoende ruim voor een groot bed en een kledingkast. De badkamer is netjes en praktisch ingericht en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
Het geheel is voorzien een massief eiken vloer wat het appartement en aangenaam gevoel geeft.
Praktische inbouwkasten voor extra bergruimte
Gezonde kleinschalige vereniging van eigenaren, servicekosten € 105,00 per maand
C.v.-gas 2012
Volledig voorzien van dubbele beglazing
Energielabel C
Woonoppervlakte 45m2, exclusief balkon 3,55 m2 en berging 4,10m2
De eigen berging op de begane grond is binnendoor maar ook buiten langs bereikbaar. Ideaal om je fiets droog en veilig te stallen!
Parkeervergunning is beschikbaar, geen wachttijd, de wijk zelf is autoluw.
Zeer centraal gelegen, het station is op loopafstand, maar natuurlijk zijn ook alle winkels, lunchrooms, bioscoop en restaurants om de hoek.
Modern wonen in het historische centrum van Haarlem!
Oplevering in overleg.

Welcome to this nice flat with balcony right in the centre of Haarlem!
This flat is perfect for anyone looking for a comfortable and cosy place to live, quietly located with the Wijngaardtuin to chill out but also with the hustle and bustle of the city just around the corner.

The flat is located on the first floor in a small complex in a quiet street in the centre of Haarlem. Here you can enjoy the benefits of city life without the noise and bustle. The sunny south-west-facing balcony is perfect for relaxing after a long day at work or for a morning coffee.

The flat feels cosy and modern, making it immediately feel like home. The living room is bright, where you can cocoon and has a door to the balcony. The kitchen is modern and has a generous worktop, making it easy to prepare your favourite dishes and join the compact bar afterwards.
The bedroom is spacious enough for a large bed and a wardrobe. The bathroom is neat and practical and equipped with a shower, sink and toilet.

Details:
The whole unit has solid oak flooring which gives the flat and pleasant feel.
Practical built-in cupboards for extra storage space
Healthy small-scale owners association, service costs € 105.00 per month
Central heating gas 2012
Fully equipped with double glazing
Energy label C
Living area 45m2, excluding balcony 3,55 m2 and storage room 4,10m2
The private storage room on the ground floor is accessible from the inside but also from outside. Ideal for keeping your bike dry and safe!
Parking permit is available, no waiting time, the neighbourhood itself is car free.
Very centrally located, the station is within walking distance, but of course all shops, lunchrooms, cinema and restaurants are also around the corner.
Modern living in the historic centre of Haarlem!
Delivery in consultation.