Fanny Blankers-Koenplein 23 Haarlem

+31 (0)23 532 61 20
product

Fanny Blankers-Koenplein 23 Haarlem

Uniek wonen aan het water!

589.000,00 k.k. - 96m2 - 2 kamers

Plan een bezichtiging
product
product

Omschrijving

Uniek wonen aan het water!
Licht 2-kamer appartement (96m2) met een ruim balkon, weids uitzicht, berging en een privé-parkeerplaats in de garage.
Dit ruime appartement bevindt zich in het industriële "Fabrilo" gebouw, gelegen op een unieke, historische plek: het voormalige terrein van de Droste chocolade fabriek.

De architectuur van "Fabrilo" is bijzonder, met de oude silo als basis voor de eerste 4 woonlagen, waar dit appartement onderdeel van is, en hierboven zijn nog 5 nieuwe woonlagen gerealiseerd.

Via de moderne gemeenschappelijke entree op de begane grond, waar leuke details verwijzen naar het bijzondere fabrieksverleden, kom je met een van de liften op de vierde etage.

Het appartement:
Via de ruime hal kom je in zeer royale woonkamer met een plafondhoogte van 3,42m, een kleurrijke open keuken en een prachtig weids uitzicht over Haarlem!
Het deels overdekte maar ook deels uitstekende balkon biedt zicht op een groot deel van Haarlem (o.a. de Oude Bavo), het brede gedeelte van het Spaarne en de duinen, wat een view!
Via de gang bereik je de bergkast/stookruimte/wasruimte, een apart modern toilet en de verzorgde badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, aan de Spaarnekant bevindt zich de ruime slaapkamer met wederom een fraai uitzicht.

De locatie:
De locatie is werkelijk ideaal, het plein is autoluw en rustig.
Buiten aan de Drosteboulevard geniet je van het prachtige uitzicht over het Spaarne en binnen enkele minuten wandelen bereik je het NS-station, de bruisende binnenstad, diverse restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Ook de Filmkoepel, Mooie Boules en het Stadstrand "de Oerkap" zijn op loopafstand.
Heerlijk op de fiets naar het strand, hoe lekker is dat!
De belangrijkste snelwegen richting Alkmaar, Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

Bijzonderheden:

Het pand is in 2009 vrijwel volledig gerenoveerd en vernieuwbouwd
Woonoppervlakte 96m2
Volledig voorzien van brede houten vloerdelen
De eigen parkeerplaats in de nabijgelegen parkeerkelder is in de prijs inbegrepen
Eigen berging op -1
Gezonde actieve VVE
Servicekosten bedragen € 189,02 per maand, servicekosten parkeerplaats € 33,07 per maand (inclusief o.a. opstalverzekering, reservering groot onderhoud etc.)
Goed geïsoleerd, lage energiekosten
Oplevering in overleg

Kortom, dit appartement biedt een unieke kans om te genieten van heerlijk wonen aan het water, met een pracht uitzicht èn alle gemakken van de stad binnen handbereik!
Je bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren!