Cremerplein 35 Haarlem

+31 (0)23 532 61 20
product

Cremerplein 35 Haarlem

Wat een charmante benedenwoning!

439.000,00 k.k. - 71m2 - 3 kamers

Plan een bezichtiging
product
product

Omschrijving

Wat een charmante benedenwoning!
Goed onderhouden in de breedte gebouwde dertiger jaren benedenwoning (71m2, 1933) met voortuin en vrij uitzicht over plantsoen.
De prettige achtertuin biedt ook veel privacy, verder is hier een houten schuur en een brede achterom.

Bij dit huis is het fijn tot rust te komen, de binnenstad is dichtbij, maar ook de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn om de hoek.

Hoe is de indeling:

We beginnen met de 11 meter brede zonnige voortuin op het westen, ideaal om lekker van het zonnetje te genieten met een kop koffie of glas wijn in de hand.
Via de entree kom je in de hal met originele paneeldeuren met aan de linkerzijde de echt royale woonkamer met brede houten vloerdelen en veel licht aan de voorzijde door glazen erker en aan de achterzijde de openslaande deuren naar de achtertuin van 37m2.
Via de gang bereik je het toilet en de nette keuken in L-opstelling, vanuit de keuken kom je ook in de onderhoudsvriendelijke achtertuin met praktische houten berging.
In de gang is onder de trap ruimte voor de wasmachine, verder een werk-/slaapkamer en de masterbedroom met wastafel en douche.

Het is echt een heel gezellig huis dat je omarmt!

Voorzien van c.v.-gas
Voorzien van dubbele beglazing, Energielabel D
Fundering: betonnen palen
Maandelijkse VvE-bijdrage € 100,00
Parkeren kan nog vergunningsvrij 'voor de deur', maar binnen 7 fietsminuten sta je op de Grote Markt en binnen 10 minuten op station Spaarnwoude of Haarlem centraal!
Ook heel leuk natuurlijk is de Koepel, de voormalige gevangenis, waar dagelijks 7 filmzalen geopend zijn en veel culturele activiteiten plaatsvinden.
Haarlem is gewoon een heel leuke stad om te wonen, dus maak een afspraak, dan laten we je woning graag zien!
De oplevering is in overleg en kan spoedig!