Kruisstraat 8 Haarlem

+31 (0)23 532 61 20
product

Kruisstraat 8 Haarlem

Echt midden in het CENTRUM, heel RUSTIG, vrij UITZICHT met een ZONNIG ruim balkon op het westen èn PARKEREN, dat kan!

595.000,00 k.k. - 84m2 - 2 kamers

Plan een bezichtiging
product
product

Omschrijving

Echt midden in het CENTRUM, heel RUSTIG, vrij UITZICHT met een ZONNIG ruim balkon op het westen èn PARKEREN, dat kan!
Kom snel kijken bij dit zeer LICHTE hoekappartement (84m2) in het voormalige gebouw van 'Grand Hotel Funckler' met lift en eigen parkeerplaats.
Dit pand is in 2003 volledig vernieuwbouwd met behoud van de fraaie oude gevel, het heeft een ruime entree met lift en het appartement zelf heeft een plafondhoogte van bijna 3,30 meter!

Meer centraal kun je niet zitten, de Kruisstraat is een van de eerste straten sinds het ontstaan van Haarlem, vanuit de rust van je appartement stap je zo de stad in voor een lekker ontbijtje, een boodschap, cultuur of in no-time op het station.

De indeling:

Via het trappenhuis of de lift kom je op de 2e verdieping.
Het appartement bevindt zich aan de rustige achterzijde van het gebouw.

De entree biedt ruimte voor een garderobe en is voorzien van een toilet.
Zodra je de woonkamer binnenstapt loop je het licht tegemoet, door de hoekligging heb je een geweldig uitzicht naar het westen en het noorden. Dat valt ook op als je het zonnige westbalkon - dat over de volle breedte is gebouwd - betreedt: wat een VIEW!
De open keuken is royaal en voorzien van diverse inbouwapparatuur en naast de keuken is een heel praktische bijkeuken gerealiseerd met veel bergruimte en voldoende ruimte voor de wasmachineopstelling.
Verder is het in de badkamer met fraaie mozaïektegeltjes heerlijk toeven, er is een inloopdouche, een ligbad, een 2e toilet en een wastafel.
De rustig gelegen slaapkamer is eveneens lekker ruim en licht en vanuit hier kun je ook van het balkon gebruik maken.

Eventueel kan er vrij eenvoudig een tweede slaap-/werkkamer gerealiseerd worden ter plaatse van de woonkamer.

In de ondergelegen kelderruimte is je eigen parkeerplaats en berging, hetgeen natuurlijk echt een uitkomst is in de stad!
De Vereniging van eigenaren is actief, de maandelijkse servicekosten bedragen € 293,00, hierin zitten o.a. de reservering voor groot onderhoud, de kosten voor de lift, de parkeergarage en de opstalverzekering.

Energielabel A
Voorzien van C.V.-gas

Met dit appartement heb je een schot in de roos: reuring en rust, licht en een zonnig balkon, een lift en parkeerplaats en natuurlijk alles wat Hartje Haarlem te bieden heeft: echt alle leuke voorzieningen binnen handbereik, maar ook met fiets, auto en openbaar vervoer zit je zo op het strand of in Amsterdam.
Oplevering is in overleg.
We verwelkomen je graag op Kruisstraat 8 E in Haarlem!